29 december 2009

Johnny Depp and David Beckham reveal their awful Christmas jumpers


It's a stitch up...

Boris Johnson, Johnny Depp and David Beckham must feel real dummies in these festive jumpers.

But, lucky for them, it is only their models at Madame Tussauds' in London that look such knits.

25december 2009

CHANNEL with Johnny Depp


ON AIR

Johnny Depp interview

24 december 2009

Alice en haar "vriendjes" aan de thee


De laatste trailer van Alice in Wonderland werd door menig FilmTotaal lezer positief ontvangen. Het werd duidelijk dat we te maken krijgen met ouderwetse Tim Burton film. De film komt overigens ook op een prima tijdstip uit. Begin maart 2010 zal de Avatar hype wel zo'n beetje zijn uitgewerkt en kunnen de (IMAX) 3-D zalen worden overgenomen door dit nieuwe CGI spektakel met sterren als Johnny Depp, Mia Wasikowska, Helena Bonham Carter, Alan Rickman en Christopher Lee. Hieronder een nieuwe poster met alle hoofdkarakters aan een kopje thee:22 december 2009

Screenshots Alice in Wonderland Wii


Disney Interactive Studio's komt met een nieuwe game die zal draaien om Alice uit het bekende sprookje, Alice in Wonderland. De game zal vooral geïnspireerd zijn op de verteling van Tim Burton.

Deze gelijknamige film zal in 2010 in de bioscopen verschijnen, met grote namen uit de acteerwereld; Helena Bonham Carter, Johnny Depp, Crispin Glover, Anne Hathaway en Levi Roots.

Naast de Wii worden de games ook ontwikkeld voor de DS(i) en PC. Altijd al oog in oog willen staan met de vreemde Mat Hatter of de vrolijk gekleurde Cheshire de kat? In deze game is dit allemaal mogeijk, terwijl de puzzels die je tegen komt ook nog opgelost zullenmoeten worden. Nieuwe beelden van Alice in Wonderland kun je hieronder bekijken.

19 december 2009

Toch weer Don Quixote voor Gilliam?


Al jaren probeert Terry Gilliam (The Brothers Grimm, The Imaginarium of Doctor Parnassus) een film te maken over Don Quichote.

Bij zijn eerste poging tot het maken van de film wist hij acteurs als Johnny Depp en Sally Philips aan zich te binden, maar het liep uiteindelijk allemaal op niets uit. Het mislukken van die poging werd uitgebreid vastgelegd in de documentaire Lost in La Mancha. Echter Gilliam liet in een interview weten dat hij nog steeds bezig is om het project alsnog van de grond te krijgen.

Paste: Between such tentative projects as GOOD OMENS, THE MAN WHO KILLED DON QUIXOTE and the Gorillaz feature, what do you have on the horizon that you can talk about?

Gilliam: There’s a couple others as well, but QUIXOTE is what we’re working on at the moment. Hopefully that’ll get up and running next year.

Paste: Is it still going to have Johnny Depp in it?

Gilliam: Yeah, and I rewrote the script. Robert Duvall has agreed to play Quixote. I’m really excited. So it’s all that business of funding now.Het verhaal is losjes gebaseerd op een boek geschreven door de Spaanse Miguel de Cervantes dat gaat over een excentrieke Spanjaard, genaamd Don Quichote.

De film moet gaan over een reclameman die terug in de tijd belandt en kennismaakt met de excentrieke Quichote, en vervolgens eindigt als zijn hulpje Sancho Panza.

Alice (Mia Wasikowska) is negentien jaar oud wanneer ze terugkeert naar de psychedelische wereld van Wonderland. Ze wordt er herenigd met de vrienden uit haar kindertijd, waaronder The White Rabbit (Michael Sheen), Tweedledee en Tweedledum (Matt Lucas), The Dormouse (Barbara Windsor), The Caterpillar (Alan Rickman), The Cheshire Cat (Stephen Fry) en The Mad Hatter (Johnny Depp). Vroeger regeerde de White Queen (Anne Hathaway) in Wonderland, maar nu is ze van haar troon gestoten door haar zus, de Red Queen (Helena Bonham Carter).16 december 2009

Nieuwe trailer Alice in Wonderland


Walt Disney Pictures heeft een nieuwe trailer vrijgegeven van Tim Burtons Alice in Wonderland. De film draait vanaf 11 maart 2010 in de Nederlandse bioscopen.Alice (Mia Wasikowska) is negentien jaar oud wanneer ze terugkeert naar de psychedelische wereld van Wonderland. Ze wordt er herenigd met de vrienden uit haar kindertijd, waaronder The White Rabbit (Michael Sheen), Tweedledee en Tweedledum (Matt Lucas), The Dormouse (Barbara Windsor), The Caterpillar (Alan Rickman), The Cheshire Cat (Stephen Fry) en The Mad Hatter (Johnny Depp). Vroeger regeerde de White Queen (Anne Hathaway) in Wonderland, maar nu is ze van haar troon gestoten door haar zus, de Red Queen (Helena Bonham Carter).14 december 2009

Depp went niet aan het winnen van prijzen


Johnny Depp (46) heeft op het internationaal filmfestival van de Bahama's een carrièreprijs gekregen. De Amerikaanse acteur denkt dat hij nooit zal wennen aan het winnen van prijzen voor zijn acteerwerk.

"Als iemand mij zegt dat ik een prijs zal krijgen, dan ben ik altijd een beetje verbijsterd. Mijn eerste vraag is dan altijd: waarom?", vertelde Depp aan enkele journalisten. "Ik ga gewoon naar mijn werk zoals iedereen, alleen is mijn baan iets vreemder."

Depp kreeg zijn prijs van collega-acteur Sean Connery. Beide heren hebben ook een huis op de Bahama's. Depp heeft er zelfs een privé-eiland.

"Dit eerbetoon aan Johnny is speciaal omdat hij hier een huis heeft en echt van deze regio en van onze cultuur houdt", zei Leslie Vanderpool, die het festival oprichtte. Hij noemde Depp een "icoon" en "een van de beste acteurs van zijn generatie".

Depp is bekend van films als "Edward Scissorhands" en "What's eating Gilbert Grape". In 2011 komt "Pirates of the Caribbean: On stranger tides" uit, waarin Depp opnieuw de rol van Jack Sparrow zal vertolken.

10 december 2009

U.S. actor Johnny Depp arrives at the red carpet for the Japan premiere of his movie "Public Enemies" in Tokyo


            

    

    

8 december 2009

Johnny Depp Is Big in Japan, and Everywhere Else
Johnny Depp caused a frenzy earlier today when he arrived at Tokyo's Narita airport. This year's Sexiest Man Alive tends to attract attention no matter where he goes, and he took a minute to smile to waiting fans and sign a few autographs. Johnny was decked out in his standard layered and accessorized style, though it's his look from the previous decade that's currently inspiring some. While Johnny's abroad taking care of business, things with his career continue as usual — he's lining up new roles as his Public Enemies comes out on DVD.

8 december 2009

Volgende project Tim Burton kan eindelijk van start


Het gerucht ging al een tijdje dat er een verfilming aan zit te komen van de jaren '60 vampieren soap opera Dark Shadows. Johnny Depp en zijn bedrijf kwamen in 2007 al aan boord om het project te gaan produceren (het hoofdpersonage Barnabas Collins was één van Depp's jeugdobsessies).

In 2008 viel de naam van Tim Burton als regisseur en het script zou geschreven gaan worden door John August. Deze zomer bevestigde Depp dat hij de hoofdrol voor zijn rekening zal gaan nemen. Dit wordt alweer de achtste samenwerking tussen Burton en Depp; momenteel is het duo nog druk bezig met Alice in Wonderland.

Volgens producer Graham King is het project eindelijk klaar om van start te gaan. Toen SciFi Wire hem vroeg hoe het zat met Dark Shadows, zei King het volgende: "We’re actually going to shoot that film next September/October with Tim Burton and Johnny."Volgens King gaat Dark Shadows voorbij aan de Twilight wereld van emo vampieren. Verder valt er weinig over het script te zeggen, aangezien John August's laatste versie momenteel herschreven wordt.

Dark Shadows was van 1966 tot en met 1971 te zien op ABC. De soap introduceerde het populaire personage Barnabas Collins pas na een jaar. Naast de komst van Collins werd de show beroemd door de introductie van vele supernatuurlijke elementen in de reeds ingeburgerde soap-formule. De 1200 afleveringen vertelden verhalen, die verder reikten en meer vernieuwden dan de meeste middagtelevisie van toen. Het gaat hier om elementen als tijdreizen, parallelle universa en vele monsters.4 december 2009

Depp: going down to Mexico


Met oude makker Kusturica.Johnny Depp denkt zeer serieus na over de hoofdrol in de film Seven Friends of Pancho Villa and the Woman with Six Fingers. Hij zou daarin de fameuze Mexicaanse rebel Villa spelen. Ook Salma Hayek is benaderd. Maar dat kon je op de (vijf of desnoods zes) vingers van één hand natellen, want Hayek is de vaste love interest voor alles wat met Mexico en/of Centraal Amerika te maken heeft. Het scenario is gebaseerd op een boek van James Carlos Blake, die niet alleen oog had voor het historische belang van Villa's strijd, maar ook voor zijn charmante Robin Hood-achtige kwaliteiten en voor zijn status als latin lover.

De regie zal in handen zijn van de Serviër Emir Kusturica, een oude bekende van Depp. In 1993 maakten ze samen Arizona Dream. Het is de bedoeling dat Spaans de voertaal van de film wordt. Hol nog niet meteen naar de bios: er wordt zeker niet vóór 2011 begonnen met draaien. Depp is immers een drukbezet man.